Pepparkakstryfflar



Lyxiga tryfflar med pepparkakssmak!
250 g mörk choklad
1 dl grädde
1/2 tsk pepparkakskrydda eller en blandning av kanel, kardemumma, ingefära och nejlika
1 tsk honung
1 tsk smör,rumsvarmt
kakao
.
1. Hacka chokladen i små bitar.
2. Koka upp grädde, pepparkakskryddorna och honung. Häll den varma blandningen över chokladen och rör om till en jämn smet.
3. Häll upp smeten i en folieform, 14 x20, och låt svalna i kylskåp över natten.
4. Lossa den stela tryffeln och skär i kuber.
5. Vänd tryfflarna i kakao. Förvara kallt i en lufttät burk.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0