Morotskaka

Mycket enkel och god morotskaka!
1 3/4 dl matolja
3 1/2 dl strösocker
3 ägg
1 tsk kanel
1 tsk bakpulver
1 tsk bikarbonat
1 tsk vaniljsocker
3 1/2 dl vetemjöl
.
Frosting:
50 g rumsvarmt smör
2 dl florsocker
300 g färskost
.
1. Sätt ungen på 160 grader. Vispa olja, socker och ägg poröst.
2. Blanda alla torra ingredienser. Rör ner morötter och de torra ingredienserna i äggsmeten.
3. Häll smeten i en form klädd med baklåtspapper och grädda kakan i ca 45-60 min. Låt svalna.
4. Vispa ihop frostingen och bre över kakan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0