Kardemummafras med youghurt och bär


Fräch och mild efterrätt som går lätt att förbereda!

ca 4-6 st
2 msk smör
3 msk socker
2 dl havregryn
1 tsk strött kardemumma
2 dl naturell yoghurt
2 msk flytande honung
1/2 liter färska eller frysta bär ex blåbär, hallon (det går också bra att använda olika sylter)

1. Smält smöret i en stekpanna tills det är ljust brunt. Tillsätt socker och havregryn.
2. Låt allt bli rostat, rör om då och då så att det inte bränns. Tillsätt kardemumma och låt svalna.
3. Varva havregryn, youghurt, honung och bär i glas. Servera genast!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0